Slecht leiderschap en slechte communicatie van het MAT. - Anonymous employee Stad Genk Employee Review

2.0
5 Dec 2024
Anonymous employee
Business outlook

Pros

Uren, vakantie, collega´s, en een verschil kunnen maken voor de regio.

Cons

Zwak leiderschap en slechte communicatie

Explore other reviews about Stad Genk

2.0
6 May 2024
Business outlook

Pros

- Extra-legale voordelen: veel verlofdagen, maaltijdcheques, extra pensioenpijler enz... - Leuke collega's die elkaar ondersteunen - Zeer inclusief en open voor diversiteit op de werkvloer - Veel flexibiliteit in je uren en verlof - Goede balans werk en prive zolang je iemand bent die het werk kan loslaten als je thuis bent

Cons

- Loon ligt te laag vergeleken met andere bedrijven in dezelfde sector - Sinds corona verwijzen alle externe organisaties zoals mutualiteiten, vakbonden, banken enz... iedereen door naar OCMW wat ons extra werk geeft wat niet tot de takenpakket behoort - Leuke collega's op de werkvloeer, maar van hogerop wordt er weinig tot geen rekening gehouden met onze input - In alle teams zijn er regelmatig collega's die uitvallen met een burn out of collega's die gewoon stoppen - Onze cliënten klagen dat ze te vaak een nieuwe maatschappelijk werker krijgen wat voor hen heel verwarrend is en de vertrouwensrelatie met OCMW beschadigd - Personeelstekort: in plaats van meer mensen aan te nemen, komen er steeds reorganisaties wat ons wer zogezegd "efficiënter" zou moeten maken. Kort gezegd: meer werk gedaan krijgen met minder personeel zodat de grote bazen meer kunnen verdienen. - Weinig tot geen doorgroeimogelijkheden in de organisatie. Enkel functie als coördinator wat letterlijk niemand wilt doen. - Veel leiddinggevenden die na minder dan een jaar al stoppen wegens de werkdruk. - Weinig tot geen aandacht voor (mentaal) welzijn van het personeel.

4.0
15 Feb 2024
Business outlook

Pros

Flexibele uren Thuiswerk Menselijke afdelingshoofd

Cons

Te weinig aantrek van nieuwe collega’s Slecht functionerende personeelsdienst

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All